Annons
Annons

Köksmästare

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Nu söker vi Köksmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa – en av Sveriges finaste och största destinationer i Stockholms vackra skärgård. Här njuter våra gäster av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om man längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism. Vi erbjuder noga utvalda upplevelser som möter gästens önskemål på ett varmt och personligt sätt.

Om rollen
Som Köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar matkonceptet tillsammans med vår Kökschef. Ni stöttar varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra Smådalarö Gård till en av Stockholms självklara destinationer. Tillsammans ansvarar ni för planeringen i köket och för att skapa en totalupplevelse med god mat, spa, golfbana, flertalet padelbanor, tennisbana och båtbrygga på en av skärgårdens finaste platser. Smådalarö Gård ligger ca 40 min med bil från Stockholms innerstad.

Exempel på arbetsuppgifter som Köksmästare:
– Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
– Ansvara för att maten håller god kvalité. Menyplanering, matutbud, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
– Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.
– Delta i den dagliga produktionen vid behov.
– Ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre upplevelser för våra gäster!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & engagera
• Leverera resultat

Vad vi erbjuder
Ett utvecklande och roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö! Möjlighet att skapa och driva Sveriges ledande destination. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på gästen. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Krav för tjänsten:
Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som Köksmästare
Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
Du är en riktigt duktig matlagare med känsla för kvalité
Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök såsom köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
Körkort och tillgång till bil

Meriterande:
Kunskap om matsal
Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx

Som person ser vi att du är:
Kreativ, driftig och flexibel.
Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
Du uppmuntrar till samarbete och engagemang
Modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ.
Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete.

Ansökan
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02