Annons
Annons

Köksmästare

Blique by Nobis

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Med ena foten i artistiska Vasastan och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm. Blique by Nobis har totalt 249 rum varav 50 av dessa är Studios, där gästen bor i en välplanerad, unik lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning.

Vem är vi?
I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här har vi skapat en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur och design.

Vem är du?
Ta chansen att söka en av Stockholms hetaste köksmästar-tjänster! Restaurang Arc är Blique by Nobis pärla, belägen på våning 11 med panoramautsikt över Stockholm. 45 sittplatser inomhus och en storslagen takterrass med lika många matplatser.

Vi söker nu en köksmästare som tillsammans med vår Excecutive chef tar Arc vidare till nästa nivå. Ett plus om du har erfarenhet av det asiatiska köket, men inget krav. Du skall vara stresstålig och ha en genuin passion för matlagning och service.

Om tjänsten:
Som köksmästare på Arc rapporterar du till Excecutive chef, som du också har ett nära samarbete med. Arcs öppettider är idag måndag till lördag, 16.00-00.00. Tjänsten är främst förlagd kvällstid, med varierat arbete på helger, och Bliques alla restaurangverksamheter har öppet sju dagar i veckan.

Kanske är detta ditt första jobb som köksmästare? Tveka inte, vi söker ”rätt person” mer än lång erfarenhet.

Blique by Nobis ingår i en koncern av flera hotell med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsten är på 100%, tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara ansökningar som möter vår kravprofil.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anna Björklund, VD
Oskar Pettersson, Excecutive Chef

anna.bjorklund@bliquebynobis.se
oskar.pettersson@bliquebynobis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02