Annons
Annons

Kollegor till matsal och bar

Bank Hotel

Snart öppnar vi de gamla bronsdörrarna på Arsenalgatan 6 och ger den forna banken nytt liv. I huset, som byggdes 1910, kommer du framöver att kunna besöka vårt exklusiva boutiquehotell Bank. Vår ambition är att skapa en upplevelse och erbjudande som sticker ut på den internationella hotellmarknaden, samt bli en mötesplats för boende i Stockholm. Här inryms fantastiska miljöer med 115 hotellrum, två restauranger samt flertalet barer och takterrasser. Lokalerna och förutsättningarna för enastående gästupplevelser finns, så nu behöver vi duktiga medarbetare som kan förverkliga vår vision.

Nu söker vi passionerade och kompetenta kollegor som älskar att vistas i en fullsatt och sorlande matsal och bar. Du får gästen att känna sig sedd, prioriterad och har känsla för de värdefulla detaljerna. Med ett stort leende, trygghet och kvalitet skapar du varma möten med gästerna och hanterar vardagsutmaningarna med lätthet. I vår värld är det en självklarhet att dela med sig av sin kunskap och se till att både gäster och kollegor känner sig som en given del av sammanhanget. Hos oss är glaset alltid halvfullt, inte halvtomt!

Vi söker:

• Hovmästare
• Servis
• Frukostpersonal
• Runners
• Bartenders
• Barbacks

På vår hemsida www.stureplansgruppen.se/jobb hittar du annonser för alla lediga tjänster och vilken erfarenhet, utbildning eller kompetens vi eftersöker.

Vad kan vi erbjuda dig?

Kanske är det du som tar emot den första beställningen, dukar de första borden eller serverar det första glaset mousserande. Hos oss får du en unik möjlighet att vara med i uppstarten och utvecklingen av vår storsatsning Bank Hotel. Som anställd får du schysta villkor, omfattas av kollektivavtal och ett helt hus med härliga kollegor. I koncernens fyrtio verksamheter finns även lysande karriärs- och utvecklingsmöjligheter för den målinriktade.

Ansökan

Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Läs gärna mer på vår hemsida och mejla din ansökan till jobb@bankhotel.se. Märk mejlet med aktuell tjänst, så blir det lättare för oss att hålla ordning. Hoppas vi hörs!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02