Annons
Annons

Konferensansvarig

Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster.

Vi har en spa-avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt.

Hotel Skansen är i ständig utveckling – vi vill mer!

Vi behöver en till stjärna till Team Skansen i receptionen! Vi söker nu en person som älskar service, tycker om front office och som kommer vara ansvarig för konferenser.

Som konferensansvarig kommer du att ha kontakt med våra konferensgäster. Du kommer skriva offerter, boka konferenser, stämma av arrangemang och jobba med att all konferensteknik alltid är i bästa klass.

I ditt jobb som konferensansvarig är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga med både gäster och dina kollegor. Du sätter ihop alla pusselbitar och ser till att allt flyter smidigt.

Du ska ha lätt för att delegera och vara ett stöd för dina kollegor så att de kan göra det bästa möjliga jobbet när du själv inte är på plats.

Du kommer vara vår kontaktperson för olika eventbolag och bokningsbolag som vi samarbetar med. Vi vill att du ska vara driven, engagerad och vilja utveckla vår konferensverksamhet till nya höjder.

Dina arbetstider kommer vara måndag – fredag 7-16, 8-17 eller 9-18. Undantag finns vid olika större arrangemang då du måste vara på plats. En gång i månaden ingår en helgtjänst lördag och söndag.

Eftersom du även ska jobba i front office kommer dina arbetsuppgifter även att bestå av in- och utcheckning, bokning av övernattningspaket, bokning av spa, restaurangbokningar etc.

Vi ser att du tidigare jobbat i en hotellreception samt med konferenser, meriterande är att du tidigare haft en ansvarsposition. Att ta eget ansvar är givet för dig och du brinner för att göra ”det lilla extra”.

Du behärska engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är den 3 augusti 2018. Start efter överenskommelse.

Ansökan skickas till: jobb@hotelskansen.com

Vid frågor kontakta: Sofia Kahnt sofia@hotelskansen.com 0485-30530

”Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande”

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02