Annons
Annons

Konferenschef

Scandic Star

1 Meeting place in NOSTO söker Konferenschef

Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass!
Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”.
Med fler än 200 hotell och 14 000 medarbetare i sju länder är vi den största hotellkedjan i Norden.
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där bl a mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus – vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan ge våra framtida gäster ännu bättre hotellupplevelser.

Läs mer om oss på scandichotelsgroup.com

Scandic Star Sollentuna har ett strategiskt läge vid norra infarten till Stockholm, 50m från Sollentuna station och endast 15 km från Stockholm city. Hotellet har nyligen renoverat alla 270 hotellrum och kommer under våren 2018 att renovera samtliga publika ytor samt konferens och restauranger. Hotellet är ett av våra ledande konferenshotell inom Scandic i Sverige med 15 flexibla möteslokaler och hörsalen Colosseum som har plats för 450 personer. Hotellet kommer efter renoveringen att erbjuda bankett & eventfacilliteter för upp till 600 personer, samt en ny Bistro & lounge med 150 sittplatser. Utöver detta har hotellet ett nära samarbete med Star SPA som håller till i hotellets pool & relax avdelning.

Vi söker dig som redan är en driven och inspirerande avdelningschef som har en utpräglad serviceanda med ambitionen att ta vår konferensavdelning vidare i denna nya etapp till att bli Nb 1 Meeting place in NOSTO (Norra Stockholm)

I rollen som konferenschef kommer du att ha det operativa ansvaret för konferensserviceavdelningen och för vårt nya möteskoncept. Du ansvarar vidare för att leda och utveckla konferensverksamheten tillsammans med ditt team för att skapa gästupplevelser i världsklass. Du planerar den dagliga bemanningen, ansvarar för internkontroll, provisioner, merförsäljning, fakturering, konferensmöblering och konferensstädning. Du är en sann servicestjärna och givetvis också hotellets ansikte utåt! Du är van att samarbeta över avdelningsgränserna och kommer att ha ett nära samarbete med hotellets inhouse sales avdelning, receptionen och F&B. Vidare kommer du att ha ansvaret för ”warm welcome & warm goodbye”, säkerhetsgenomgång, teknik och detaljavstämningar.

Personlig profil:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som avdelningschef inom hotell eller konferens. Du är en servicestjärna som vet att sätta gästen i fokus och kan skapa extraordinära gästupplevelser med dina kollegor. Som ledare är du inspirerande, en god kommunikatör, flexibel, strukturerad och noggrann. Tjänsten innebär ett personalansvar för ett team på 2-3 personer. Du är vidare förändringsbenägen och kreativ så du kommer att ha en central roll i utvecklingen av konferensavdelningen.
Vi förväntar oss att du är en lagspelare som brinner för våra värdeord, Be You, Be Bold, Be Caring & Be a Pro. Du är en stark kulturbärare som alltid sätter gästen i centrum och som har service i ditt DNA. Vidare behärskar du svenska och engelska i skrift & tal.

Vi erbjuder:
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Tjänsten är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

Kontakt:
Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Hotellchef Therese Bergstedt på tel 072-170 92 13 eller e-mail therese.bergstedt@scandichotels.com.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och vi ber dig att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast 15.03.18. Tillträde önskas från april 2018.
Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02