Annons
Annons

Krögare/arrendator

Nordic Camping Edsvik

Nordic Camping Edsvik är en barnvänlig familjecamping i vackra Bohuslän, strax utanför Grebbestad. Här finner du en fantastiskt fin och barnvänlig badstrand, salta klippbad, lekland och andra aktiviteter för barnen.

Edsvik är en del av Nordic Camping & Resort, som är Sveriges största och ledande kedja inom camping och resorts. Verksamheten bedrivs på 22 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum.

Vi söker nu en arrendator till vår restaurang Strandbaren som ligger otroligt vackert vid havet. Det som ingår i arrendet är restaurang med tillhörande uteservering, en fristående glasskiosk och golfbana. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och har goda kunskaper om vad det innebär att driva ett företag. Du ska vara positiv, social samt stresstålig, och vi värdesätter förmågan att kunna skapa trivsel bland våra gäster. Du ska även ha en vilja att utvecklas tillsammans med campingen, och vilja vara med och skapa bra paket för att öka beläggningen på camping och restaurang under för- och eftersäsong.

Vill du veta mer kontaktar du Bengt Ekström på 0525-109 13 eller mailar till bengt.ekstrom@nordiccamping.se
Urvalet sker löpande så missa inte chansen, men vi vill ha din ansökan senast 2018-01-15, och vi förbehåller oss rätten att teckna avtal innan detta datum om vi finner rätt intressent.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02