Annons

Långholmen söker en glad och erfaren receptionist

Långholmen Hotell & Restaurang

Långholmen söker en glad och erfaren receptionist

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och flexibel. Som person är du väldigt social och du brinner för servicebranschen, du tar ansvar, vill ha kul på jobbet och gillar att arbeta i team. Vi trivs med många bollar i luften och dina arbetsuppgifter kommer att vara väldigt varierande.

Du ska behärska god svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom besöksnäring sedan tidigare och att du har ett genuint intresse för miljö-  och hållbarhetsfrågor. Du är väldigt flexibel och har inga problem att jobba helger eller kvällar.

Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som hjälper varandra och jobbar mot samma mål. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Låter detta intressant? Maila CV och personligt brev till jobb@langholmen.com

Tjänsten är en visstidsanställning till 31/12 med möjlighet till förlängning.

Om vår verksamhet

Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och 1989 öppnade upp Långholmens Hotell och Vandrarhem portarna till sin verksamhet.

Här finns 102 hotellrum huserade i de gamla cellerna, ett fängelsemuseum som huserar 12 vandrarhemsrum, en konferensanläggning med ca 20 lokaler, ett äkta Wärdshus med plats för ca 250 gäster med tillhörande festvåning, uteservering och bar finkan.
En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast men senast 15 augusti till jobb@langholmen.com.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta hotellchef Charlotta Davies på 0702-302 17 82

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02