Annons
Annons

Ledare till köket

Vi söker ett engagerat matlagningsproffs som vill vara med och utveckla restaurangerna till nästa nivå på Solvalla. Du är en person som tar ansvar utöver det vanliga och har full koll på restaurangverksamhet. Vi är en stor arena och driver evenemang och serveringar från två personer upp till 35 000 personer.

Solvalla är inne i en stark utvecklingsfas med satsningar på publika upplevelser och där är restaurangupplevelsen såklart en mycket viktig del. I vår strävan ingår ett stort fokus på gästen och maten. Vi har drygt 90 trav-tävlingsdagar per år och arbetar nu målmedvetet för att fylla de övriga dagarna på året med passande arrangemang för arenan. Din huvuduppgift blir i första hand att kvalitetsäkra den befintliga driften, men du får även möjligheten att vara med i utvecklingsarbetet runt våra sex restauranger och bidra med dina idéer och matglädje.

VI SÖKER DIG SOM
• till fullo anammar och bidrar till vår vision ”Upplevelser att längta tillbaka till”.
• är van att leda och fördela arbetet i köket samt sprider glädje och lugn omkring dig.
• har erfarenhet av stordrift men även känsla för det där lilla extra vad det gäller mat och presentation.
• är prestigelös och ödmjuk med ömsesidig respekt för dina kollegor på alla nivåer.
• har minst 6 års erfarenhet och hanterar Officepaketet utan problem med fokus på köksekonomi och planering.

Vi erbjuder dig ett attraktivt arbete med utmaningar utöver det vanliga. Arbetstider blir efter överenskommelse, men största delen dagtid och därutöver när vi har evenemang. Vi strävar efter ett sunt arbetsklimat och välmående
personal.

Solvalla är Nordens största travbana. Vi har travtävlingar på främst tisdagar och onsdagar under större delen av året. I slutet av maj varje år genomförs Elitloppet i dagarna tre med cirka 60 000 besökare. Förutom kärnverksamheten travtävlingar anordnar Solvalla olika evenemang, mässor, konferenser och företagsevent.
Läs mer på www.solvalla.se.

ANSÖKAN

Vid frågor kontakta Solvallas restaurangchef Morgan Lydebring, tel 0708-78 00 00.
Urval och intervjuer sker löpande.
Ansöker gör du på vår hemsida: www.solvalla.se/omsolvalla/jobba-pa-solvalla

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02