Annons

Manager Inhouse Sales

Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kr per år och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter – alla med sitt unika koncept och sin egen personlighet. Hos oss finns många möjligheter!

I rollen som Manager Inhouse Sales leder du ett team om sex personer som arbetar med försäljning av logi, konferens och event på våra två hotell samt större bordsbokningar och Chambre Séparées inom alla Stureplansgruppens verksamheter. Du leder det dagliga arbetet, sätter mål och följer upp dina medarbetare samt bidrar i det strategiska arbetet med att utveckla försäljningen. Självklart deltar du i försäljningsarbetet med att ta emot förfrågningar via mejl och telefon, samt arbetar aktivt med försäljningen mot både nya och befintliga kunder. En varierad roll med mycket kontaktytor och fantastiskt fina miljöer och möjligheter utlovas!

Tjänsten omfattar 100 procent och är tillsvidare, med inledande provanställning. Arbetsplatsen är på Berns och du blir en viktig del Stureplansgruppens kommersiella team. Startdatum efter överenskommelse. Arbetstider på kvällstid och helger kan förekomma, då kundernas behov styr vår arbetstid. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och blir en del av en stor nöjeskoncern med 40 unika verksamheter.

Vår nya kollega:
Till rollen som Manager Inhouse Sales söker vi en driven och självgående kollega med höga mål och social kompetens. Du har ett säljdriv och älskar att göra bra affärer, möta och leda människor samt arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du har vana att arbeta med Pipeline Management. Vi vill även att du är en bra teamplayer, som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa aktörer. Allt går att lösa!

Vi vill även att du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Har du även erfarenhet av något hotellbokningssystem ser vi det som meriterande.

Ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Ingwall (Director of Sales) på niclas.ingwall@stureplansgruppen.se I annat fall ber vi dig skicka in ditt CV via Stureplansgruppens karriärsida. Vi kallar till intervjuer löpande och ser därav fram emot din ansökan så snart som möjligt, hoppas vi hörs!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02