Annons
Annons

Marknadschef

Clarion Hotel Post

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Post ingår i hotellkedjan Nordic Choice Hotels A/S och är ett fantastiskt flaggskeppshotell och Petter Stordalens personliga favorit. Post har sedan öppningen 2012 etablerat sig som stark profil i staden och är en självklar mötesplats för såväl Göteborgaren som tillresta gäster. Hotellet erbjuder 500 rum och har en konferenskapacitet på 2-1000 personer.

På Food & Beverage-sidan finns idag restaurangerna Norda och vRÅ samt barerna Postbaren och Bon Bon Bar. Under sommarhalvåret tillkommer även Terrassen och Rooftop Pool Club. Clarion Hotel Post har en stark ställning som upplevelse-palats och här finns drivet och förmågan att bygga och utveckla framgångsrika koncept och varumärken.
Framgångssagan bygger självklart inte bara på en bra produkt utan lika viktigt är den starka, passionerade och utvecklande kulturen inom Post och Nordic Choice Hotels.

Nu söker vi en kreativ och driven marknadschef med gedigen erfarenhet, gärna från rese-, hotell-, restaurang-, upplevelseindustrin eller annan snabbrörlig bransch. Är du en marknadsförare med stark personlighet, passion och resultatsug? Är du duktig på att leda team och skapa säljdrivande marknadsaktiviteter? Då kan vi erbjuda den kanske roligaste och mest kreativa tjänsten i hotellbranschen!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Marketing, PR and Communications Manager på Clarion Hotel Post kommer du att ansvara för verksamhetens marknadsstrategi, marknads- och aktivitetsplan samt verkställande av dessa. Du är även drivande i den årliga strategi- och budgetprocessen för hotellet och har en viktig roll i Clarion-kedjans marknadsgrupp. Du har personalansvar för marknadsavdelningen och rapporterar direkt till VD.

Tjänsten innefattar ansvar för:
• Att årligen skapa och verkställa marknads- och aktivitetsplan för Clarion Hotel Post och dess varumärken
• Att öka varumärkeskännedomen om Clarion Hotel Post, Norda, vRÅ, samt övriga varumärken och koncept inom hotellet, mot definierade målgrupper
• Att hotellet levererar kreativ, uppseendeväckande kommunikation som ligger i framkant
• Strategiskt och taktiskt tänk både för långsiktiga satsningar på marknadsföring/varumärke samt taktiska säljdrivande kampanjer
• Medieköp, budget och uppföljning
• Aktivt arbete med PR, intern- och extern kommunikation och kriskommunikation
• Samarbeten med leverantörer och partners
• Koordinering, prioritering och samordning av marknadsavdelningens arbete tillsammans med avdelningen och ledningsgruppen

Din bakgrund
Du har ledarerfarenhet, högt driv och dokumenterat framgångsrika resultat inom marknadsföring. Som person är du lösningsorienterad och ser hur enskilda aktiviteter påverkar verksamheten och varumärket både på kort och lång sikt. Kreativiteten är en av dina starkaste tillgångar och genom den kommer du tillsammans med teamet och verksamheten att fortsätta utveckla varumärken och koncept. Du har ett digitalt mindset och gärna hands-on-erfarenhet från event, PR och kommunikation. Att sälja in effekten av marknadsavdelningens arbete och kampanjer såväl internt som externt är en viktig del i rollen och du är duktig på såväl förarbete som uppföljning samt att se och påvisa ROI.

Att du gillar struktur och planering är en förutsättning för rollen samtidigt som du behöver vara snabbfotad, flexibel och anpassningsbar till en snabbrörlig verksamhet. Du har grundläggande kunskap i MS Office, Adobe CS och sociala medier och kunskap inom CMS är meriterande. Du kommunicerar flytande på engelska i tal och text. Självklart är du en teamplayer och tycker det är kul att kunna växla mellan det strategiska, taktiska och operativa arbetet. Som person är du positiv, målfokuserad, självgående och social.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, vänligen skicka in din ansökan snarast. Nu hoppas vi att du är den som kommer att bli en av oss!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02