Annons

Medarbetare till sommaren med möjlighet till förlängning

Gimo Herrgård och Söderfors Herrgård

Gimo Herrgård och Söderfors Herrgård söker medarbetare till sommaren med möjlighet till fortsättning i höst

Vår norduppländska hotellfamilj söker härliga tillskott i restaurang, kök, reception och äventyrsdelen inför sommaren. Gimo Herrgård och Söderfors Herrgård är två levande herrgårdar där gästen är vår stjärna och där vi alla är operativt aktiva och går ur vår väg för att ge det där lilla extra. Vi jobbar brett över flera avdelningar vilket innebär att du ena stunden välkomnar gäster i Sjöstugan SPA Lounge för att i nästa stund dekantera vin på herrgårdsterrassen.

Vi söker både dig som är en riktig klätterapa och vill varva guidning på höghöjdsbanan med servering av bubbel i bubbelbaden i Sjöstugan, och dig som vill ge första och sista intrycket i receptionen och däremellan vara kvällens ciceron i matsalen. Är du en fena på att baka och göra desserter så kanske du är vår nästa konditor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från service i främst restaurangverksamhet och är bekväm med att ta ett steg framåt för att möta våra gäster och hantera deras önskemål. Du är en glädjespridare med hög energi som hellre är ute bland gäster än instängd på kontor. Du är van att ta i när det behövs och ta ansvar för ditt eget arbete. Våra gäster kommer från när och fjärran så du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska och gärna något ytterligare språk.

Lediga tjänster
– Receptionist
– Servis
– SPA-värdinna/värd
– Äventyrsinstruktör
– Konditor
– Kock
– SPA-terapeut

Villkor
Båda hotellen är medlemmar i Visita och har kollektivavtal. Arbetstiderna varierar och inkluderar vardagar och helger på dagtid och på kvällar med både kortare och längre pass. Du jobbar antingen på ett av hotellen eller kombinerar båda två.

Ansökning
Samtliga lediga tjänster finner du på www.gimoherrgard.se/karriar
Din ansökan skickar du till gm@gimoherrgard.se
Då vissa tjänster har tillträde i maj sker intervjuer och urval löpande.

Om oss
Uppländska Gimo Herrgård är ett av landets största herrgårdshotell med 86 rum och sviter, restaurang med 150 platser och uppskattad vinkällare, Sjöstugan SPA Lounge och äventyrspark med höghöjdsbana, zipline och discgolf. Systerhotellet Söderfors Herrgård är lite mindre men ack så mysigt och beläget mitt i UNESCO:s biosfärområde Nedre Dalälven med storslagen natur runt knuten. Båda hotellen ligger inom 90 minuters bilfärd från Stockholm och möjlighet till övernattning finns.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02