Annons

Meeting & Eventmanager med hög energi

Nordic Choice Hotels

Sign:erat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den Skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Hotellet är klätt i granit och glas som tillsammans skapar en reflektion av stadens pulserande kärna och den gröna parken utanför och är inrett med ikoner från världsberömda designers så som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Volther. I bottenplan hittar du restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson och på hotellets 8:e våning finns Rooftop Garden Bar, en trädgård mitt i city, samt populära Selma City Spa med dess Pool Club. Däremellan finner du konferensvåningar, Podcast Studio, bankettsal, barer, konserter och allt annat som hör Stockholms största hotell till.

Är du en ledare med klipp i steget och studs i dojjan, som älskar att vara i händelsernas centrum och som är en fena på att stötta, peppa och inspirera människor runt omkring dig?Är du en person som drivs av att skapa extraordinära möten och events tillsammans med teamet? Är du även en person som driver projekt från start till mål, drivs av att överträffa förväntningar och prestigelös? Då kanske du är den Meeting & Event Manager vi söker till Stockholms största hotell!

Som Meeting & Event Manager är du en av hotellets nyckelpersoner och spindeln i nätet. Du är en del av hotellets avdelningschef-grupp där du ansvarar över hela Meeting & Event-teamet som består av både projektledare, konferensservice, möblerare och tekniker. Du kommer att arbeta med allt ifrån att coacha och leda avdelningen mot hotellet och avdelningens högt uppsatta mål till att arbeta operativt tillsammans med teamet. Ditt ansvar är att säkerställa att alla möten och events levereras med 100% gästnöjdhet på ett kostnadsmedvetet sätt då du har både personalansvar, ansvarig för planering och drift samt det ekonomiska ansvaret.

YOUR SKILLS 

  • Du är en ledare med 5 års erfarenhet av liknande tjänst och har dokumenterad vana att leda personal.
  • Du arbetar på ett strukturerat och affärsmässigt sätt som gör att du snabbt kan ta beslut som gynnar både Meeting & Event och Clarion Sign, alltid med gästen i fokus.
  • Du är van att arbeta i en levande organisation och du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

GOOD TO HAVE 

  • Som Meeting & Event Manager är du spindeln i nätet och du älskar att knyta nya kontakter och är duktig på att ta hand om befintliga relationer vilket lett till att du har ett stort nätverk inom Meeting & Event-branschen.
  • Det är bra om du arbetat i system som Cenium och PMI samt en bakgrund från hotellskola eller motsvarande.
  • Ett plus i kanten är även om du har någon form av Food & Beverage bakgrund.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02