Annons
Annons

Nattportier

Welcome Hotel i Barkarby

Welcome Hotel i Barkarby söker nattportier på heltid!

Nu söker vi Dig som älskar hotell lika mycket som oss och som brinner för att ge bästa upplevelsen till våra gäster! Med vårt populära SPA och våra 146 rum har vi en härlig blandning av både privat och affärs/konferens gäster. Hotellet är fyrstjärnigt, har en mycket populär Bistro, loungeytor och även en stor andel konferenslokaler. I företaget ingår även mycket anrika Wärdshuset Lasse Maja.

Som nattportier fyller du en av hotells viktigaste tjänster då du ansvarar för vår verksamhet under natten. I rollen arbetar du 7 nätter i rad för att sedan vara ledig 7 nätter. Du sköter en hel del administrativa uppgifter samt hjälper även till med uppdukning av frukosten för våra morgonpigga gäster. Nattjänsten är på 80% men går att få 100% med kompletterande pass dagtid.

Önskade kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet från hotellreception
• Som person är du positiv och utåtriktad
• Strukturerad och noggrann
• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Hotellbokningssystem är meriterande
• Fokus på gäst- och kundnöjdhet

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.welcomehotel.se

Lön är avtalsenligt för en nattreceptionist och enligt kollektivavtal inom hotell och restaurang (https://yrkeskollen.se/lonestatistik/nattreceptionist). Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02