Annons

Nattreceptionist

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. I företaget finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel i Örebro. I april 2019 slog vi upp dörrarna till Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Vi öppnade upp ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Åbymässan och ÅbyTravet med sina 17 nya konferenslokaler. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Som nattreceptionist sätter du värdskap och säkerhet högst, du har glimten i ögat och är bestämd när det krävs. Du är ansvarstagande, trygg i dig själv, engagerad och strukturerad.

Vidare har du lätt för att kommunicera och har hög servicekänsla både gentemot gäst som kollega, du vet vikten av ett gott samarbete. Du leder och fördelar ditt arbete själv, då du arbetar ensam i receptionen på natten. Vi söker dig som har erfarenhet av nattarbete, och tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

• Erfarenhet av Best Western Hotels och HotSoft är meriterande

• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

• Arbetstider: Nattetid varannan vecka, 7 nätter på, 7 nätter av är önskemål. Ca 85 %.

• Tillträde enligt överenskommelse

• Lön enligt kollektivavtal

Tillträde omgående – rekrytering och intervjuer sker löpande.

Lön enligt kollektivavtal.

Vid ansökan, frågor och funderingar, vänligen kontakta: anne-mari.skold@abyhotel.se senast 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02