Annons
Annons

Ny ledare och VD

Kiruna Lappland

Foto: Tomas Jönsson
Foto: Tomas Jönsson

Vi söker dig som vill arbeta mot visionen att Kiruna ska bli den mest hållbara och välkomnande arktiska destinationen i världen.

Du är en driven och utåtriktad inspiratör för din omgivning. I din roll ingår att driva Kiruna Lapplands verksamhetsplanering med olika marknadsinsatser samt ekonomisk styrning och personalansvar. Du gör detta genom ett nära samarbete med ditt team av engagerade och kompetenta medarbetare samt medlemsföretag.

Personen vi söker är:
• En ledare med ett coachande och situationsanpassat ledarskap.
• En ledare som är lyhörd och har förmåga att läsa av situationer oavsett om det är i relation med medlemsföretag, myndigheter, medarbetare eller samarbetspartners.
• En marknadsorienterad person som vet hur man skapar drivkraft och synbarhet i samverkan med alla Kiruna Lapplands intressenter.
• En person med ett starkt intresse för att bygga relationer och skapa nätverk, lokalt såväl som regionalt och gränsöverskridande.
• Erfarenhet från besöksnäringen och ett regionalt kontaktnät är meriterande.

Vi behandlar ansökningar löpande. Tillträde bör ske senast under Q4 2022.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@kirunalapland.se

Eventuella frågor till mejl ovan alternativt till Kiruna Lapplands styrelseordförande Robert Gustafsson, 070-642 17 37.

Kiruna Lappland Ekonomisk Förening är paraplyorganisation för drygt 100 medlemsföretag. Inom besöksnäringen är vi den största destinationen i Norrbotten och Kiruna är en tongivande aktör för besöksnäringen i hela Sverige. Kiruna Lappland marknadsför Kiruna, driver Kirunas auktoriserade turistcenter och arbetar med utveckling av destinationen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02