Annons
Annons

Operations Manager till affärsområde Business & Industry and Higher Education

Compass Group AB

Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och andra supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se.

Vi söker en affärssinnad och driftskunnig Operations Manager med ledarförmåga och känsla för affärer och service. Tjänsten innebär ett ansvar för ett 10-tal direktrapporterande chefer som ansvarar för sina respektive driftsområden och geografi. Affärsområdet består av ca 150 enheter spridda runt om i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Som Operations Manager är du ansvarig för att leda, motivera, utmana och följa upp driftsorganisationen i ditt affärsområde samt genom dess ledare driva och förvalta samtliga kontrakt inom Business & Industry and Higher Education. Detta innebär ett övergripande ansvar för personal, resultat och budget. Du kommer också att leda strategiskt affärsutvecklingsarbete såväl som att vårda och utveckla befintliga kundrelationer och kontrakt. En viktig del i detta arbete är att säkerställa att din organisation bedrivs med högsta effektivitet, att vi når våra resultatmål samt att synergier emellan våra affärsområden tillvaratas och främjas. Arbetet innebär också att leda din organisation i enighet med vår övergripande vision, mission och värderingar. Vi värderar våra kund och gästrelationer högt, därför är det viktigt att du är delaktig i att utveckla dessa relationer.

Din profil

Arbetet som Operations Manager kräver en resultatfokuserad, trygg, prestigelös och tydlig ledare med sinne för affärer, människor och service. Du har en synnerligen god förmåga att uppnå resultat tillsammans med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Du är affärsmässig och professionell och förstår vikten av att planera din tid effektivt. Likaså är du en skicklig förhandlare med ett starkt ekonomiskt sinne och med god förståelse för vad som bygger vår affär. Som person är du kommunikativ, självgående och handlingskraftig kombinerat med en naturlig pondus och integritet.

Erfarenhet och bakgrund

  • Relevant högskoleutbildning
  • Dokumenterat goda resultat som ledare inom serviceintensiv tjänsteverksamhet inom food & beverage med fördel contract catering, hotell & restaurang och/eller FM-tjänster eller motsvarande.
  • Erfarenhet innefattande ansvar för kontrakt, ekonomiskt resultat och personalledning i flera led.
  • Relevanta ekonomikunskaper med erfarenhet av ekonomisk resultatuppföljning och rapportering.
  • Förhandlingsvan med med erfarenhet försäljning och långsiktiga kund- och partnerrelationer.
  • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete och affärsutveckling är meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Möjligheter

På en expansiv marknad erbjuder vi dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. Du blir del av vår ledningsgrupp med utmaningen att leda och påverka utvecklingen av Compass Group i Sverige med stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär. Tjänsten är stationerad på vårt HK i Kista och innebär frekvent resande i Sverige samt i viss mån internationellt.

Hälsa, Miljö och Säkerhet är prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet och nödvändigt för våra fortsatta framgångar. Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast 30/11 2017. Observera att urval och intervjuer sker löpande.

Vid eventuella frågor välkommen att kontakta Katrin Romare, katrin.romare@urvalet.se eller Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se  Tel vxl +46 8 718 00 58.
Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02