Annons
Annons

Operativ Hovmästare

Wärdshuset Lasse Maja – Konferens & Fest samt Welcome Hotel Bistro

Wärdshuset Lasse Maja och intilliggande Tingshuset har en unik obruten restaurangtradition sedan 1671. Det ingår sedan 1987 i Welcomegruppen och tillsammans med den före detta Nobelkocken Johnny Johansson lades under 1990-talet grunden till värdshusets fina mattradition.

Läget i dag är kanske mer lättillgängligt och centralt än någonsin, 15 minuter med pendeltåg från Stockholm C och nära till Arlanda, Kista, Solna och Sollentuna. Det är lätt att komma hit med bil eller buss via E18.

Samtliga byggnader runt lilla vackra Barkarby Torg som alla går under det samlande varumärket Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest bokas och används ofta för fester, bröllop och konferenser av hög kvalitet. Vår bistro är öppen för A lá Carte servering måndag till lördag 17.00 – 22.00 samt söndagar 17.00 – 21.00.

 Hit rekryterar vi nu en Operativ Hovmästare som vill vara med och utveckla verksamheten samt ansvara för dryckesavdelningen. Låter detta intressant för just dig så läs vidare!

I tjänsten som Hovmästare är du högst aktiv i driften och leder verksamheten och personalen, samt ansvarar för dryckesavdelningen. Att vara världsmästare i service är en självklarhet och främsta fokus ligger alltid på att ge gästen bästa möjliga upplevelse.

Du är skicklig i att fördela satta arbetsuppgifter i restaurangen och håller ett högt tempo och servicenivå. Med säkerhet tar du emot bordsbokningar, beställningar och möter våra gäster med ett leende vid entrén.

Tjänsten är på heltid med arbetstider som delvis varierar efter säsong men är förlagd till både dag- och kvällstid, samt både vardagar och helger. Tjänsten ska tillsättas i augusti eller så snart vi hittar rätt person.

Du planerar bordbokningarna och gör bordsplan, är flexibel i ditt arbete gentemot våra gäster samt dina kollegor. För att säkerställa vårt varumärke och positiva rykte tar du hand om gästers klagomål och säkerställer att de följs upp. Du har erfarenhet av kassaavslut, redovisning samt stängning.

Du är en naturlig ledare, har en positiv grundattityd och har förmågan att skapa trivsel och arbetsglädje hos den personal som du ansvarar över. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer även ha hand om det som är viktigt för gästerna; renlighet, ljus, ljud, dekoration, värdskapet, möblering och vara ansiktet ut mot gästerna

Vi är 25 medarbetare där alla hjälps åt men har tydliga arbetsuppgifter och rollfördelning. Vi värdesätter bl.a. teamwork, ärlighet, lojalitet, att ha skoj och engagemang.

Som person ser vi gärna att du;

Är en prestigelös person och öppen för att lära nytt

Har goda kunskaper om mat och dryck

Har ett gott bemötande med gäster och sätta dem i centrum

Vi ser helst att du kan börja jobba from augusti, heltidsanställning med 6 månaders provanställning

Har du frågor och/eller tycker att detta låter intressant maila till vår Platschef, Lisa Lind,

på nedanstående adress: lisa.lind@lassemaja.se. Läs gärna mer om oss på www.lassemaja.se

VÄLKOMMEN!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02