Annons
Annons

Operativ Platschef

Havsvidden Resort

Havsvidden Resort är en 4-stjärnig anläggning på norra Åland och består av 43 hektar mark, 2,2 km strandremsa med klippor mot havet. Här erbjuds logi i hotellrum, lägenheter samt klipphus med totalt ca 160 bäddar, en stor konferens/festvåning för 100 gäster samt restaurang och loungebar. Vid gästhamnen finns det plats för drygt 20 större båtar samt servicehus för båtgäster. Här finns även poolhuset med en inomhusbassäng samt bastu och poolbar med enklare mat och dryckesservering. Förutom promenadstigar genom skog och på klippor har vi även ett litet motionsrum. Vi är inne i en expansiv fas och har trots pandemin ökat antalet gäster och besökare. www.havsvidden.com

Vår nuvarande Platschef går nu vidare efter många år och vi söker hans efterträdare som verksamhetsansvarig för Havsvidden Management AB, hotellbolaget inom Havsvidden-koncernen.

Vi söker dig som vill fortsätta att skapa framgång och leda Havsvidden vidare i vår påbörjade utvecklingsresa och expansion. Du kommer att ha huvudansvaret för verksamheten inom hotellbolaget med boende, möten, event och restaurang. Genom egen operativ närvaro i den dagliga driften coachar och leder du ditt team mot uppsatta mål. Tillsammans skapar ni en levande destination och mötesplats där gäster, service, kvalitet och värdskap står i fokus. Du rapporterar direkt till styrelsen.

Din profil och bakgrund
Vi söker dig som är affärsdriven, ser möjligheter och har en vilja att utveckla en verksamhet samtidigt som du har ett starkt driftsfokus. Du har en passion för service och brinner för gästkontakten. Operativ närvaro är en självklarhet och med en känsla för de små detaljerna i gästupplevelsen som gör skillnad. Du är van att arbeta hands-on och hugger i där det behövs. Du har en god ekonomisk kunskap, vet hur du ska leverera resultat och hur du skapar en effektiv och lönsam drift men också kopplat till en attraktiv destination med ett starkt erbjudande i framkant. I din ledarroll är du trygg och prestigelös, har ett coachande arbetssätt med förmågan att skapa motivation och arbetsglädje. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du har också ett strukturerat och metodiskt arbetssätt samt intresse för system och teknik.

Vi ser att du kommer från en liknande roll inom besöksnäringen, gärna större mötesanläggning eller destinationshotell med säsongsvariation och olika målgrupper där förmågan att gasa och bromsa är central. Du har tidigare kanske arbetat som Hotellchef eller Platschef alternativt är du redo att ta klivet upp och nästa steg i karriären. Vi värdesätter ett intresse och förståelse för F&B verksamhet. Vi ser också gärna att du har drivit någon form av utvecklingsarbete på ett framgångsrikt sätt. Du är bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Finska är meriterande.

Att arbeta på Havsvidden Resort är en fantastisk möjlighet och en livsstil för dig som trivs i en storslagen och unik skärgårdsmiljö. Din ambition är att bosätta dig på Åland. Möjlighet till boende finns. Det finns även möjlighet till arbete för medföljande partner, vän eller kollega då vi också söker en Receptionschef med bakgrund från liknande roll.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, +46 70-753 33 10

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02