Annons

OPS Manager/Manager on Duty

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Göteborg öppnade sina dörrar 2004 och har nu funnits i över 15 år. Vi genomgår just nu en förvandling för att möta dagens behov och för att kunna leverera klassisk amerikansk mat och dryck i ytterligare 15 år. Restaurangen har över 200 sittplatser, flera barer, nattklubb, Shuffleboard och en Rock Shop med kläder och assessorer.
Arbetsuppgifter

Som OPS Manager har du fullt ansvar för drift, service och kvalitet under ditt skift. Din huvudsakliga uppgift är att leda och utveckla den dagliga driften. Du vet hur du arbetar för ditt och restaurangens bästa, samtidigt som du har en förmåga att se vad som är bäst för hela koncernen. Du ansvarar för schemaläggning, bokningar och diverse beställningar.

Personliga egenskaper
Dina starka sidor ska vara att bygga teamkänsla och vara en närvarande och delaktig ledare. Du ska ha förmågan att kunna inspirera dina medarbetare och få gästerna att trivas. Vi söker en ledare med stort eget driv, som vill vara med och leda och utveckla vår restaurang. Du ska vara en utpräglad service människa som älskar hetluften, att leverera och att uppnå resultat. Tillsammans med vår ledning kommer du att vara verksam i restaurangens utveckling samtidigt som du deltar i den dagliga operativa driften.

Bakgrund och erfarenhet
• Några års erfarenhet av ledande befattningar inom F & B.
• Erfarenhet av restaurangdrift men stora volymer.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Utbildning inom Restaurant/Hotel Management är meriterande.
• God analytisk förmåga med bra sinne för siffror.

Som OPS Manager rapporterar du till restaurangens General Manager och vi erbjuder en tjänst i ett expansivt nordiskt bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Restaurangen är en del av Nordic Restaurant Group som driver Hard Rock Cafe i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även andra varumärken så som Joe Farelli’s, O’Learys Avenyn och huvudkontoret är placerat i Göteborg.

Ansökan
Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan till ryan@hardrock.se senast den 25 mars 2020.
För ytterligare frågor vänligen kontakta Ryan Wilson, General Manager på ryan@hardrock.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02