Annons
Annons

Passionerad hotellvärdinna

Hotell Pensionat Granparken

Pensionat Granparken är ett mysigt och personligt hotell med 18 rum, konferens och festvåning. Vårt fokus är på det personliga bemötandet och värdskapet, för att våra gäster ska få bästa upplevelse av sin vistelse hos oss och i vackra Roslagen. Vi är ett litet familjedrivet företag där varje person i teamet är viktigast!

Din roll:

Personligt bemötande och Värdskap
In och utcheckning samt merförsäljning
Boka, planera och offerera konferens, events och hotellbokningar
Frukostvärdinna, konferens-/eventvärdinna,
Dukning, servering, viss matlagning
Och mycket annat som kan förekomma på ett hotell med konferens och festvåning.

Vi söker dig som:

Som har rätt inställning och vill vara en del av teamet på Pensionat Granparken, att vara med på vår resa och dela vår framtidsvision. Du älskar mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du kan hantera stressiga situationer och prioritera rätt saker. Vi sätter stort värde på värdskapet och det personliga bemötandet. Du som person är passionerad i allt det du gör, kan ta egna beslut, är driven, flexibel, strukturerad och lösningsfokuserad – alltid med våra gäster i fokus. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet. Har erfarenhet inom hotell, konferens eller event-branschen, gärna med utbildning inom turism.

Vi söker dig som talar flytande svenska och engelska i tal och skrift, har god datorvana, gärna från office-paketet.

Vi erbjuder:

Ett arbete i en mysig och charmig pensionatsmiljö med mycket ”hemma hos känsla”. En möjlighet att vara delaktig och utveckla Pensionat Granparken tillsammans med oss, på vår framtida resa. Pensionat Granparken ligger 5-6 minuters promenad från Norrtälje stadskärna och endast 1 timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda, med bra förbindelser.

Arbetstiderna är enligt rullande 4-veckorsschema med morgon och kvällspass samt varannan helg.

Tjänsten är en fast heltidstjänst med 6 månaders provanställning,

Mejla ditt CV och en kort beskrivning om dig själv till Hillevi Lindblom, VD & Hotellchef. hillevi@granparken.com.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan och ett möte med Dig.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02