Annons
Annons

Passionerad och busig Hovmästare

The Steam Hotel

The Steam Hotel är inte ett hotell. The Steam Hotel är inte bara 18 våningar vid Mälarens strand. The Steam Hotel är så mycket mer än 227 rum, ett 800 kvm stort spa, rooftop-restaurang med hisnande utsikt, konferensrum med plats för 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. The Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.

The Steam Hotel öppnade i Västerås i augusti 2017 och ingår i ESS Group. ESS Group driver även Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, MJ’s i Malmö samt Hotell & Ristorante Bellora och Hotel Pigalle i Göteborg.

Nu söker vi en passionerad, professionell och busig Hovmästare som vill vara med på The Steam Hotels fortsatta resa. Tillsammans skapar vi magi och ger våra gäster stunder av lycka. Vi söker dig som är ett riktigt servicegeni, som gillar att ta hand om gäster på ett personligt sätt och vill vara med och skapa upplevelser i världsklass för våra gäster.

För oss är det viktigt att du har tidigare erfarenhet från restaurang, gärna inom hotell och i en liknande roll. Framförallt tror vi att du precis som vi älskar att röra dig i en fullsatt matsal. Du är full av energi och glädje som du gärna delar med dig av till både gäster och övriga teamet. Du drivs av ledarskapet och brinner för att coacha och motivera medarbetare. Som hovmästare på The Steam Hotel ansvarar du för det operativa arbetet i våra restauranger tillsammans med övriga teamet. Arbetstid för dig som hovmästare är förlagd till dagar, kvällar och helger.

Även om vi ställer krav på tidigare yrkeserfarenhet är det din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter.

Läs gärna mer om våra restauranger här: https://www.steamhotel.se/restaurang/

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.
För ytterligare information vänligen kontakta Zofie Sandman, zofie@pointpeople.se, 070-815 80 91, Lotta Amnebjer Nordqvist, lotta@pointpeople.se, 076-000 25 24

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02