Annons

Personal för sommaren samt med start omgående

Djurönäset

Vi söker nu personal för sommaren, men flera av tjänsterna har vi behov för redan nu.

Tjänsterna som finns mer att läsa mer om och ansöka på hemsidan är:
• Kockar
• Receptionister
• Servispersonal
• Bartenders
• Gästservicepersonal

Vem bör du vara?
Djurönäset kan ha hur mycket faciliteter som helst, men det är ändå vår personal som gör att våra gäster får sina förväntningar infriade och förhoppningsvis överträffade.

Vi söker riktiga servicestjärnor som älskar att ge det där lilla extra för att göra gästerna nöjda, eller ja, helst mer än nöjda.

Du är en riktig lagspelare som ger dina kollegor energi, brinner för att ge service och uppskattar en härlig skärgårdsmiljö.

Om Djurönäset
Djurönäset är inte bara ett hotell med 274 rum i hjärtat av Stockholms skärgård. Vi har även…håll i dig nu, Skärgårdsspa med infinitypool ute, 25 m inomhuspool, relax, och bastulandskap, spabehandlingar i en spapaviljong, gästhamn, Sveriges nyaste folkpark, sandstrand, Äventyrscenter, vedeldade badtunnor och sjöbastu, eljusspår, utegymsstationer, gym, barer, sjökrogen Sjöboden, restaurang Matsalen, vip-hotellet Seregården, kongressal, tennisplan, helikopterplatta, konferenslokaler…ja, vi har helt enkelt ett stort utbud av faciliteter, året om.

Alla dessa faciliteter ger möjligheter att skapa häftiga event och konferenser, mysiga weekends, folkliga konserter ute och inne, krogbesök vid vattenbrynet, bröllop och fest och mycket mer därtill.

Djurönäset är beläget på en egen halvö på Djurö, Värmdö kommun ca 40 minuter från Stockholm City. Djurönäset har 22 hektar sjötomt med varierad flora och fauna.

Ansökan
Då flera av tjänsterna har start omgående sker intervjuer och anställningar löpande. Då anställningsformen varierar för de olika tjänsterna ber vi dig läsa mer på Djurönäsets hemsida under respektive tjänst. Djurönäset tillämpar kollektivavtal och är medlemmar i Visita.

Varmt välkommen in med din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02