Annons
Annons

Personal till reception

Blue Hotel på Lidingö är en stolt del av ESS Group, med ett stort antal unika och personliga varumärken i hotell- och restaurangbranschen. Några av våra syskon är t.ex. Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle i Göteborg och The Steam Hotel i Västerås.

Vi erbjuder dig en händelserik och positiv arbetsplats, med ansvar och befogenheter, närhet till glädje och skratt, och förväntansfulla gäster. Inom ESS får du också ett nytt kontaktnät med många värdefulla arbetskamrater. Vår målsättning är att skapa upplevelser bortom det vanliga och över våra gästers förväntningar. Det gör vi genom vår passion, vår professionalism och vår humor. De egenskaperna måste även du ha för att lyckas och trivas hos oss.

Vi söker ett serviceproffs som vill bli vår nya stjärna i receptionen. Tjänsten innebär sedvanliga receptionsuppgifter såsom telefonväxel, in- och utcheckning, kassahantering, iordningställande av lokaler och mottagande av gäster. Receptionen spelar en mycket viktig roll i verksamheten, då det är det första våra gäster möter. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi arbetar i bokningssystemet Protel.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett företag som växer. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i augusti. Skiftarbete mellan 07.00-23.00 alla dagar i veckan.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gary Munslow på gary.munslow@bluhotel.se

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02