Annons
Annons

Personlig Inhouse Sales Agent

Hotel C Stockholm

Vem du än är och vad som än för dig till Stockholm – ditt hotellrum är ditt tillfälliga hem. Vårt hotell, precis som ett hem, är personligt och utstrålar värme och trygghet. Våra 367 hotellrum är väl genomtänkta med noga utvalda material, färger och utrustning. Vår restaurang HEARTS är välkomnande, social och enkel. Hos oss hittar du även den världsunika attraktionen ICEBAR by ICEHOTEL STOCKHOLM. Personalen finns här för dig, med kunskap om sin stad och ett äkta engagemang. Stockholm som destination och plats präglar varje rum i hotellet, från fotokonst på väggarna till namnen på konferenslokalerna. Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad!

Vi söker dig som njuter av att sälja med personligt engagemang. Vår säljavdelning drivs av att skapa stamgäster både vad gäller privat & företag. Vi brinner för snabba personliga mailsvar och telefonsamtal, nya idéer & höga mål. Tävlingsandan är högst närvarande här hos oss och ett av våra mål är att skapa unika Stockholmsminnen för våra gäster och kunder.

Du har jobbat med försäljning förr, och högst troligt i hotellbranschen. Vi säger troligtvis då vi lägger stor vikt på din personlighet snarare än kunskap om diverse hotellsystem. Så om du är säljare med rätt inställning och drivkrafter så lyssnar vi på dig oavsett bransch. Du ser varje samtal och mail som en möjlighet att utveckla ”affären” och detta gör du med lätthet för att du är nyfiken, orädd & positiv i dina behovsanalyser och gillar snabba avslut.

Vill du ”sitta på en bokningsavdelning” och ta emot förfrågningar så är detta inte rollen för dig. Vår vision är att skapa unika Stockholmsminnen genom våra värdeord; Personligt, Tryggt, Enkelt och Stockholm, detta gör vi genom att våga utmana oss själva att tänka med nytt fokus på de vilt viktiga målbilderna för hotellet.

Säljavdelningens devis är: Det vi säger att vi ska göra, det gör vi! Faktorer som språkkunnighet eller andra fantastiska egenskaper är alltid välkommet.

Är du den vi söker? Bra! Då antar vi att du vill veta mer? För det vill vi! Skicka då in en ansökan på länken nedan så vi får chansen att träffas.

Vi tar endast emot ansökan via denna annons med tillhörande länk.

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Susanna Bellafesta, Inhouse Sales Manager, Hotel C Stockholm på mail: susanna.bellafesta@hotelcstockholm.se
Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Sista ansökningsdag: 10 januari 2018.
Hotel C Stockholm tillhör hotellgruppen Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02