Annons
Annons

Platschef

Haga Forum

Vid porten till kungliga nationalstadsparken ligger Haga Forum, en modern och arkitektoniskt prisad anläggning med utsikt över vackra Brunnsviken, bara 15 min från city! Haga Forum är den enhet inom Kulturrestauranger som har störst potential och vi söker nu en platschef som är aktiv i daglig drift men även blir delaktig i och bidra till de strategiska besluten gällande verksamheten och dess framtid.

Befintlig Verksamhet
Som Platschef i befintlig verksamhet är det allmänna uppdraget att i enlighet med en gemensamt framtagen budget leda, driva och utveckla Haga Forum. Eftersom Haga Forum är en anläggning med höga krav på estetik och design är det utöver det primära uppdraget även viktigt att man har öga för och tycker att det är roligt med design och detaljer som förstärker detta uttryck. Fokus är även att aktivt hitta nya vägar för att utveckla försäljningen på Haga Forum, detta främst genom att:

• Arbeta resultatinriktat och följa uppsatta mål och budget.
• Utveckla och konferens/event/bröllop/brunch/julbord i enlighet med den medvetna linje Haga Forum håller. Det är av största vikt att vi har en röd tråd i det vi gör på plats, samt hela vägen från försäljning till leverans.
• Engagera och entusiasmera en professionell organisation som överträffar varje gästs förväntan, oberoende av var i verksamheten gästen befinner sig. Skapa driv, engagemang och lojalitet hos medarbetarna.
• Kvalitetssäkring på plats vid genomförande av konferens, event, bröllop, brunch, julbord.

Vi skall gemensamt skapa de nödvändiga förutsättningarna för en markant omsättningsökning år 2019/2020!

Rasta Group AB är ett svenskt familjeföretag med serviceanläggningar, restauranger, hotell, fastigheter, pubar och nattklubbar runtom i Sverige. I Kulturrestauranger bedrivs restaurangrörelserna Haga Forum i Hagaparken, Skansens Restauranger med ett flertal restauranger, kiosker, fastfoodenheter, fest- och konferensvåningar, bland annat Solliden, Högloftet och Nyloftet. Kungliga Dramatiska Teaterns restauranger, med bland annat Frippe och Dramatenterrassen samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.

Välkommen att maila din ansökan till regionschef Ola Jakobsson ola@rastagroup.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02