Annons

Platschef

Göteborgs Camping och stugby

Göteborgs Camping Lilleby är camping och stugby som har öppet året runt. Den ligger i Torslanda på Hisingen i Göteborg. Där finns det 80 moderna villavagnar med totalt 400 bäddar. Campingen ligger 1,7 mil från centralstationen i Göteborg vid en av Göteborgs finaste havsbad. Vi har precis att upp en huvudbyggnad på 300 kvm, och håller precis på att färdigställa den.

Vi söker nu en platschef som vill vara med och sälja in och utveckla campingen.

Vi söker dig med god ledarerfarenhet från branschen. Du är en driven person full av entusiasm och energi med stor erfarenhet av camping, hotell eller liknande branscher. Du är duktig på reception, försäljning och marknadsföring. Du är ansvarig för driften av campingen. Du är en doer och känner dig väl hemma i dagens teknik och den digitala världen. Möjlighet till boende finns om du inte bor i Göteborg.

Du är:
Mycket organiserad, strukturerad och ordningsam.
Lösningsorienterad och kreativ
Självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Duktig på försäljning
Inte rädd för att ta i om det behövs.

Du har:
Högskoleutbildning inom relevant område
Ledaregenskaper
God vana vid att arbeta med sociala medier och behärskar Office paketet.
Körkort och egen bil.

Övrigt:
Du får gärna vara händig då det händer en del på en camping.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som platchef får du vara med och driva och utveckla campingen. Campingen har stor potential då den ligger nära Göteborg. Mycket av ditt fokus kommer att ligga på reception, försäljning, marknadsföring, men som i alla mindre verksamheter kan arbetsuppgifterna skifta stort, man får vara beredd på att hoppa in där det behövs.

Detta är inte bara ett kontorsarbete utan man är även med och sköter driften. Du kan få hjälpa till med allt på ett företag förekommande uppgifter. Du ansvarar för bokningssystem, fakturering och dagskassan. Du rapporterar till styrelsen som har sitt säte i Kalmar där du presenterar ekonomirapporter och föreslår strategier för framtiden.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02