Annons
Annons

Platschef

Ekebacken Hotell och Konferens

Vi söker en drivande och entusiastisk platschef med försäljning och marknadsföring i fokus.
Du känner dig hemma i den lilla orten som tack vare ett starkt näringsliv och ”pulsådern” E4 är full av aktivitet.
Möjligheterna är stora för dig som brinner för värdskap och för att ge kunden det där lilla extra.

Detta är Ekebacken
Mitt bland de fina ekarna, nära till sjön och Markaryds centrum ligger Ekebacken Hotell o Konferens AB. Det är en modern och framgångsrik anläggning med konferensmöjligheter för stora och små grupper, hotelldel med 60 rum, restaurang och sommarbistro. Restaurangen ger service till såväl företag som privatpersoner med bland annat luncher, middagar och catering.
Ekebacken som omsätter ca 10 Mkr och har ca 10 anställda, ägs sedan 2006 av ett antal företag och privatpersoner på orten, alla med ett stort engagemang för Ekebacken och Markaryd. Anläggningen har långa anor med företrädarna, Skogsindustrins Utbildningscentrum, som bedrev högklassig konferensverksamhet här ända sedan 60-talet.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig platschef ansvarar du för helheten vid Ekebacken.
I laguppställningen finns förutom en driftschef, drivna medarbetare på alla positioner.
Kök, matsal, bokning/konferens, administration, städ och vaktmästeri bildar tillsammans ett starkt och framgångsrikt lag.

Mycket av ditt fokus kommer att ligga på försäljning, marknadsföring och produktutveckling, men som i alla mindre verksamheter kan arbetsuppgifterna skifta stort, då kunderna som är i huset alltid har högsta prioritet. Du rapporterar till styrelsen där du presenterar ekonomirapporter och föreslår strategier och framtidsinriktning.

Vi söker
En driven ledare full av entusiasm och energi med stor erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du känner dig väl hemma i dagens teknik och den digitala världen.
Du har erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen eller liknande branscher och har kunskap och erfarenhet när det gäller ekonomisk rapportering.
Du har din bas i Markaryd eller dess närhet.

Ansökan och information
Du är välkommen att kontakta nuvarande VD Jonas Nilsson på 0433-123 90 / 0709 80 17 00 eller styrelsens ordförande Benny Torstensson på 070 530 20 71 för mer information.

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 8 mars.  Ansökan sker via mail till jonas@ekebacken.net

Hjärtligt välkommen!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02