Annons
Annons

Platschef till praktikertjänst

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Platschef till Sabis Restaurang och konferensuppdrag på praktikertjänst 
På Praktikertjänsts huvudkontor driver vi på Sabis en uppskattad lunchrestaurang där vi dagligen serverar ca 200 luncher, vi sköter också internservice såsom; kaffemaskiner, frukt, frukost, catering samt representationsmåltider. Dessutom driver vi deras externa konferensavdelning, Svea konferens & matsal, med 4 mötesrum där det största rymmer upp till 80 personer. Vårt team består av ca 6 personer. Vi jobbar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som Platschef på Praktikertjänst är du ytterst ansvarig på enheten vilket innefattar resultat- och personalansvar såväl som ansvar för den dagliga driften i både restaurangen och konferensen. Då ni är ett litet team kräver rollen att du arbetar aktivt i driften och att ni i teamet jobbar över gränserna för att hjälpa varandra. Du arbetar nära köksmästaren och driver utvecklingen framåt. Som Platschef rapporterar du till en av våra tre driftchefer.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som ledare inom branschen. Vi ser också att du har erfarenhet från konferens – av alla delar i processen; försäljning, offert, bokning, genomförande och uppföljning. Samtidigt trivs du i din roll som ledare och brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Du har en förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och har nära till skratt!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Vi erbjuder dig
Som Platschef på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med stort fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!

Ansökan
Tillträde under september/oktober. Tjänsten är på heltid och främst förlagd under dagtid, även om kvällar och helger förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Katrina Ström på 072-553 13 95.

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02