Annons

Profit Manager Clarion Hotel Post och pre-opening Clarion Draken

Nordic Choice Hotels

Vill du vara en aktiv del i den fortsatta utvecklingen av framgångssagan Nordic Choice Hotels?

Nu söker vi en ny teammedlem till Profit Cluster Region Väst, där vi skall finna rätt person att axla rollen som Profit Manager för Clarion Hotel Post samt pre-opening för vår kommande Clarion satsning vid järntorget, Clarion Hotel Draken.

Är du rätt person har du full koll på vilken typ av erfarenhet och kompetens som krävs för att lyckas, (du arbetar ju troligen redan idag som Revenue eller Profit Manager) men några korta rader lägger vi ändå med.

Utveckling och förändring är förknippade med positiva känslor för dig, detsamma gäller kommunikation. Vi är nämligen övertygade om att framtidens Profit Manager är en god kommunikatör.

Eftersom vi är ett team med högt i tak och glimten i ögat är det bra om du iallafall har viss självdistans….. och ser humor som en viktig del i vardagen. Som vi ser det finns det ingen (bevisad) konflikt i att vara ambitiös och samtidigt ha roligt på jobbet.

Sista ansökningsdag; 24 November
Stationeringsort; Göteborg
Ansvarig för rekryteringen; Martin Tångne, Head of Profit Cluster Region Väst

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02