Annons

Receptionist

Grand Hotel Saltsjöbaden

Hotellets framtid håller på att ta form och tillsammans med en fantastisk historia skall vi nu skapa ett härligt, modernt hotell. Vi växer och vill förstärka vårt team i vår reception. Vår nya receptionist har erfarenhet av liknande tjänst och har ett genuint intresse för försäljning, hotellupplevelser och service. Den vi söker är noggrann och har ett öga för detaljer och struktur och är en handlingskraftig problemlösare med hög social kompetens.

Du som söker kommunicerar mycket bra på både svenska och engelska och du är resultatorienterad och strävar efter att ge vår gäst den bästa upplevelsen. Självklart är du glad, positiv och gillar att samarbeta med de övriga avdelningarna på hotellet.

Tillträde och villkor enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Vi ser fram emot din ansökan, mejla den till jyrki.sahamies@grandsaltsjobaden.se

Grått, blått, svart, krusigt, svallande, storslaget, stilla. Det ser sällan likadant ut, men Grand Hotel Saltsjöbaden har alltid Östersjöns vatten som fond. Vi erbjuder 137 rum, 10 konferensrum, festvåning, restauranger på hög nivå, Grand Spa och ett gym med utsikt mot Hotellviken. Vårt anrika hotell, drottninglikt majestätiskt sedan 1893, ligger bara tjugo minuter från Stockholms city för dig som åker bil. För dig som föredrar en lugn stund på tåget tar Saltsjöbanan en dryg halvtimme och stationen ligger bara en minut från hotellets entré.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02