Annons

Receptionist

Uppsala Konsert & Kongress

Du är en person som älskar att ge service, där gästen alltid har huvudrollen. Är du en glad person med rätt inställning kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss här på UKK.

Vi söker dig som vill jobba i vår reception och välkomna våra gäster enligt vår vision – att du har drivet och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång samtidigt som service och detaljer kommer naturligt.

Hos oss utvecklas du i ett starkt team där vi jobbar tillsammans för att ta hand om våra gäster, allt för att ge dem upplevelser i världsklass. Du är redan van att arbeta med kundservice i form av biljettförsäljning eller konferensservice sedan tidigare. Du behärskar Word, Excel och har jobbat med något av de större bokningssystemen (vi använder oss utav Tickster och Dynamics). Vi ställer höga krav på din kommunikativa förmåga, som i både tal och skrift sker obehindrat på svenska och engelska.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att möta kunder och ge bra service. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett juste arbetsklimat.

Är du intresserad av att bli en del av vårt passionerade, glada gäng?

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat med 6 månaders provanställning. Vikariatet gäller fram till december 2022 med möjlighet till förlängning. Arbete på helger och kvällar förekommer. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten
För frågor kring tjänsten vänd er till vår Denise Berglind, Teamledare Receptionen, email: denise.berglind@ukk.se telefon: 018-727 90 00

Söka jobbet
Skicka CV och personligt brev till Gabriella Gullberg, Chef för Möten & Event, email: gabriella.gullberg@ukk.se senast 30 september 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02