Annons
Annons

Receptionist / konferensvärdinna

Säby Säteri

Säby Säteri på Ingarö – ett herrgårdshotell med möjligheter för konferens, aktiviteter, fest och weekends. Vi har 59 rum, 90 bäddar, 7 konferenslokaler och 3 matsalar. Hela vår verksamhet inspireras av naturen och våra närproducerade produkter från Smakriket Säby.

Nu söker vi en receptionist / konferensvärdinna.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga receptionsuppgifter så som omhändertagande av gäster, in- och utcheckning, bokning och fakturering.
I tjänsten ingår också konferensvärdinneuppgifter i form av information av lokal och teknik till kursledare, servering av för- och eftermiddagskaffe samt iordningställande av lokaler.

Vi söker dig som pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som receptionist och / eller konferensvärdinna. Som person skall du vara positiv, glad och sätter stort värde på personlig service. Du skall vara van att ta egna initiativ, arbeta självständigt och under eget ansvar. Vi ser också att du är flexibel och har en ambition att följa med i företagets utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med omgående tillträde. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.
Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger.
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi rekommenderar att du har körkort och tillgång till bil, då kommunikationerna inte alltid passar arbetstiden.
Sänd din ansökan via mail till vår reception- & bokningschef Liselott Fröling, liselott.froling@sabysateri.se
Har ni frågor om tjänsten får ni gärna maila dessa på ovanstående adress.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02