Annons

Receptionister

Zleep Hotel

Nu har du chansen att bli en del av Zleep Hotel´s team i Upplands Väsby. Vi söker nya kollegor som utstrålar personlighet, energi och förmåga att sprida glädje runt sig.

Vill du vara en del av en hotellkedja i en informell miljö, där bra humor värdesätts i vardagen?
Zleep Hotel Upplands Väsby söker receptionister – två deltidstjänster om minst 20 timmar/vecka med möjlighet till fast anställning på sikt. Din arbetsplats blir i Upplands Väsby, 10 minuter från stationen.

Vi vill att du med ett leende på läpparna erbjuder våra gäster oslagbar service, att du är engagerad i ditt arbete och är självständig, tillmötesgående och flexibel. Att du har du en positiv utstrålning och är bra på att hitta lösningar, att du är en god lyssnare, öppen och ärlig ser vi som en självklarhet.

Ansvarsområden:
– Välkomna samt checka in/ut hotellets gäster
– Svara i telefon och på e-mails
– Ta bokningar
– Se till att omgivningen alltid är ren och fin
– Ad hoc serviceuppgifter
– Opera kunskaper är ett stort plus – men inte ett krav

Ansökning
Har du lust att vara en del av vårt team i Upplands Väsby, så ser vi fram emot din ansökan och CV inklusive ett foto. Använd länken nedan för att ansöka.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby på e-mail: alh@zleep.com

Vi håller intervjuer löpande, så vänta inte sök nu!
Vi ser fram emot din ansökan!

Zleep Hotels A/S
Zleep Hotels är en del av Deutsche Hospitalitys brandfamilj. Zleep´s vision är att alltid leverera kvalité, service och design till ett bra pris för alla. Idag består hotellkedjan av 12 hotell i Danmark och ett i Sverige, och tre nya hotellprojekt är redan offentliggjorda. Målet är att driva 40 hotell år 2025. För att kunna uppnå detta mål, måste Zleep Hotels kunna bevisa sina kompetenser för att framstå som en attraktiv franchisegivare, samarbetspartner och investerare.

Deutsche Hospitalitys investering i Zleep Hotels är en kvalitetsstämpel för framtida fastighetsägare och samarbetspartners.

Utöver Zleep Hotels, omfattar paraplyverksamheten Deutsche Hospitality, fyra kända hotellkedjor: Steigenberger Hotels and Resorts, MAXX af Steigenberger, Jaz in the City och IntercityHotel.
Deutsche Hospitalitys portfölj omfattar idag över 130 hotell på tre kontinenter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02