Annons

Receptionister

Biz Apartment

Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.

Nu söker vi två receptionister för arbete på helger till vårt nya hotell Biz Apartment Bromma som öppnar hösten 2021. Receptionen är hotellets nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla kollegor sluter upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
· Vara allmänt behjälplig inför och under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som receptionist alltid har fokus på service till hotellgästerna
· Ta emot gäster vid ankomst och avresa
· Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
· Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
· Arbeta efter gemensamt uppsatta bokningsmål och prissättning

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du har tidigare erfarenhet som receptionist eller liknande jobb inom servicebranschen
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
· God systemvana (kunskaper i HotSoft är en merit)

Information om tjänsten:
Välkommen med din ansökan till sara.pashaei@bizapartment.se. Vid frågor kan du även höra av dig via telnr: 076-971 70 81. Alla ansökningar tas emot per e-post och kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid med en sysselsättningsgrad på 20%. Anställningen kommer inledas med en provanställning på 6 månader. Bakgrundskontroll kan appliceras.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02