Annons

Receptionschef

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events är konferensanläggningen som ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen och KRAV-certifierade. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events.

Nu söker vi en sprudlande Receptionschef
Vi söker dig med en sprudlande energi och servicen i sitt hjärta, som tycker att arbetet med gäster och medarbetare är det roligaste som finns. Du ser en naturlig koppling mellan gott ledarskap, gästfokus och lönsam affär. I vår reception arbetar vi förutom med traditionella receptionsuppgifter till stor del också med konferensservice. Arbetet som receptionschef är en härlig blandning av, administrativa, strategiska och operativa uppgifter. Det ingår också att vara delaktig i det dagliga arbetsuppgifterna i receptionen.

Tjänsten innebär:
Att strategiskt och operativt leda arbetet i receptionen
Att leda ditt team på ett nära, engagerat och utvecklande sätt.
Personalansvarig för avdelningen
Budgetansvarig för avdelningen
Att säkerställa att vi håller en hög servicenivå och ett gott värdskap i mötet med gästen.
Varierade arbetstider anpassade efter verksamhetens behov

Kvalifikationer och kompetens:
Erfarenhet från reception och konferens
Chefserfarenhet (minst 3 år), ledarskap, personalfrågor och systematiskt arbetsmiljöarbete.
Kunskap i hotellsystemet Spectra
Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
God samarbetsförmåga mot kollegor.
Ett strukturerat arbetssätt som bidrar till ordning och reda i ditt och omgivningens arbete.
God kommunikatör som är tydlig och inspirerande
Lösningsorienterad, handlingskraftig och kreativ
Brinner du för ledarskap, möten med människor och hotell och konferensvärlden och vill utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Läs mer om oss på www.runo.se, under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Camilla Bäckström, Platschef, tel. 072-853 95 09
Facklig representant för Vision är Maria Jansson 08-555 380 00

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till camilla.backstrom@runo.se senast den 23 januari. Ange Receptionschef på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02