Annons
Annons

Receptionschef/Revenue Manager

Urban Deli

Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta och mycket mer. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi jobbar även med catering, konferenser och event samt att vi också har en webbutik och ett hotell på Urban Deli Sveavägen.

Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Hotel With Urban Deli öppnade 2015 och är ett nytänkande och modernt hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriade från störande solljus. Kombinationen av smarta design- och tekniska lösningar, tysta rum och puls och atmosfär på Urban Deli en trappa upp, ger gästen det bästa av två världar i en hotellupplevelse. Hotel With finns på Urban Deli Sveavägen 44. Läs mer på www.hotelwith.se

Om dig
Är du en person som brinner för service?

Vi söker en driven, lösningsorienterad ledare med fokus på service och revenue management som motiveras av att se både affären för hela Urban Deli och medarbetarnas utveckling. Vi söker nu en ny kollega till vårt team som Receptionschef/Revenue Manager.

• Du har övergripande driftansvar för hotellet och ansvarar för hotellets resultat, utveckling av receptionsarbetet, optimeringen av hotellet affär och marknadsposition.
• Du har goda erfarenheter från att jobba med att konfigurera olika systemlösningar.
• Du jobbar nära övriga avdelningschefer för att utveckla organisationen och för att säkerställa en hög gästnöjdhet samt medarbetarutveckling.
• Du har tidigare erfarenhet från att jobba med Revenue management samt att leda en hotellreception med högt tempo och många olika arbetsuppgifter samtidigt.
• Tidigare erfarenheter från att jobba med säkerhetsfrågor är högt meriterande.
Du har mycket goda kunskaper i svenska & engelska, flytande både muntligt som skriftlig. Kan du andra språk är det mycket uppskattat.

Dina arbetsuppgifter
Operativt ansvar över Hotellets driftområden såsom:

• Revenue Management
• Personalansvar
• Fastighet (jour)
• Housekeeping
• Reception (jour)
• Administration
• Verksamhetsutveckling

Provanställning på 6 månader, tillträde enligt överenskommelse. Bakgrundskontroll kan komma att göras för denna tjänst. Du rapporterar till Urban Delis hotellchef.

Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med kombination av butik, saluhall, restaurang och hotell som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna!

Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik och hotell under samma varumärke.

Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra – mat ska vara gott för planet, kropp och själ!

Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Personalrabatt i både restaurang och butik.

Urban Deli är en del av Axfood.

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02