Annons

Redovisningsekonom

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar.

Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Är du utbildad civilekonom med inriktning mot redovisning, alternativt gymnasieekonom med gedigna redovisningskunskaper samt praktisk erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? (>5år).

Du kommer vara del i ett relativt litet team bestående av fem personer och vi värdesätter därför dina personliga egenskaper högt. Som person bör du vara drivande, självgående, noggrann och organiserad. Du är social och har ett gott siffersinne. Du trivs i en arbetsmiljö där det periodvis är hög fart och intensitet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:

• Bolagsansvarig för Grand Hôtel.
• Löpande bokföring och avstämningar
• Intäktsredovisning samt hantering av medlemsklubb
• Projektredovisning
• Moms- och skattedeklarationer
• Månads-, kvartals- och årsbokslut
• Hantering av intern representation

Det är en fördel och meriterade om du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom hotell och/eller restaurangmiljö tidigare. Arbetet involverar internationella kontakter och det är därför ett krav att du bekväm med engelska i både tal och skrift.

Tillträde snarast (100 %).

Du som är intresserad och vill veta mer om tjänsten kan ta kontakt med Cecilia Svensson på telefon 08-679 36 01. Ansökan mailas till Pia.Rylander@grandhotel.se senast den 2020-11-27.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02