Annons
Annons

Regional Revenue Manager till region Skåne

Elite Hotels of Sweden

Är du den nyckelspelare vi letar efter?

Elite Hotels of Sweden söker en Regional Revenue Manager till region skåne

Elite Hotels fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad Regional Revenue Manager med ansvar för ett antal av våra fina hotell i Skåne.

Som Regional Revenue Manager hos oss är du strategiskt och taktiskt ansvarig för att dina hotell ska nå sina intäktsmål och ta marknadsandelar. Du ansvarar för prissättning inom samtliga segment och för distributionen av hotellets rum. I tätt samråd med Hotelldirektörer ansvarar du för budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader.

I rollen som Regional Revenue Manager arbetar du i nära dialog med hotelldirektörer, försäljningschefer och bokningskolleger på hotellen då vi tror på en stark lokal närvaro. Till ditt stöd finns hela vår centrala Revenue Management-avdelning med specialistkompetens vad gäller strategi, system, distribution och rapportering. Du blir en viktig del i vårt nationella Revenueteam där du förväntas bidra till att vi som kedja flyttar fram positionerna och utvecklas.

Du är en analytisk, erfaren, effektiv och proaktiv person med mycket driv som trivs att arbeta i en dynamisk bransch i en självständig roll. Du har god affärsförståelse och trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Du räds inte att ta stort ansvar och har stor arbetskapacitet.  Och sist men inte minst så brinner du verkligen för Revenue Management.

Kvalifikationer och utbildning:
Du har både praktisk och teoretisk bakgrund samt minst 3 års erfarenhet av Revenue Management från hotell. Då vi är en svensk kedja, måste du vara flytande i svenska i tal och skrift. Vi ser det som en fördel att du har goda kunskaper i Micros Opera samt i Office-programmen.

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med 37 hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder. På Elite har vi stort fokus på kundnöjdhet och ledorden kvalité, tradition och flärd. Utöver hotellen, ingår även pubkedjan Bishops Arms i koncernen och ett flertal restauranger och kongressanläggningar. Koncernen ägs av Bicky Chakraborty som också är VD och koncernchef. Koncernen är en av de mest lönsamma i branschen och har en expansiv historia och strategi. Läs mer på elite.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02