Annons

Regionchef Norrland

Elite Hotels of Sweden

Vår nya hjälte i norr, vi söker nu Regionchef för vår verksamhet i Norrland – en ny kraft till Elites ledningsgrupp.

Välkommen till Sveriges mest Klassiska Hotellkedja!
Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.

Läs mer här: elite.se

Som Regionchef i Norrland är du övergripande verksamhetsansvarig för Elites hotell i Kiruna, Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall.

I rollen som Regionchef ansvarar du för regionens tillväxt och lönsamhet genom att stötta hotelldirektörerna i att driva, leda, organisera, analysera och följa upp hotellens arbete, ofta med kommersiella frågor i fokus. Du söker aktivt efter nya projekt och driver våra nyetableringar. Du behöver ha god marknadskännedom, hög ekonomisk kompetens och ha förmågan att skapa enastående och hållbara resultat tillsammans med dina hotelldirektörer.

Du rapporterar direkt till vår VD och tillhör vår nationella ledningsgrupp. Du är ansvarig för verkställigheten av VDs, styrelsens och ägarens intentioner, direktiv och beslut.

Vi söker en driven och inspirerande ledare med gedigen erfarenhet och djuplodande kunskap från hotellbranschen. Du är en innovativ problemlösare som har lätt för att skapa och underhålla givande relationer och nätverk. Du har en naturlig närvaro bland såväl gäster som personal samtidigt som du har en känsla för helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du kommer med stolthet att ta ansvar för att säkerställa att du och medarbetarna i regionen varje dag erbjuder Sveriges främsta hotellupplevelse.

För vidare information om rollen, vad balans mellan tradition och utveckling inom Elite Hotels betyder och framtida projekt i vårt utbud, vänligen kontakta vår rekryterare Per Mellström på tel 070-609 33 98 alternativt mail: per.mellstrom@huvudverket.eu

Hjärtligt välkommen!

Intervjuer sker löpande men senast 30/12 vill se din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02