Annons

Restaurangansvarig

M7, Kunskapsgallerian i Sickla

Vi söker nu en driven och engagerad Restaurangchef till kunskapscentrumet i Sickla.
Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft samt ett genuint intresse för mat, service och människor.

Arbetsbeskrivning
Som restaurangchef ansvarar du för vår dagliga drift och att logistiken ute i matsalen flyter på. Du arbetar nära Köksmästaren för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, matsal och café. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god ledare och utveckla miljön tillsammans med gästerna. Du ser vad som behöver göras ur gästens perspektiv och är snabb på att verkställa.

Huvuduppgifter
• Ansvara för trivsel och skapa en god gästupplevelse
• Säkerställa att logistiken i matsalen fungerar
• Arbetsleda och ansvara för personalen i restaurangen
• Säkerställa att det är rent och fräscht och själva aktivt arbeta i matsalen
• Samverka i huset, driva och genomföra event och happenings
• Se över bemanning och kompetens, matsal, städ & disk
• Städning och hygien före, under och efter lunch i matsal
• Utvärdera vårt utbud i Cafét och driva försäljning
• Säkerställa och kommunicera matsedel och meny
• Ha koll på daglig statistik över våra gästers upplevelse och ha en nära dialog med köket av vad resultatet är
• Ha en aktivt pågående dialog med våra unga gäster och personal i huset

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du självklart en bakgrund inom restaurangbranschen. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att leda personal.

Som person är du driven med ett mycket starkt servicefokus. Du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och aktivt arbeta med gästrelationer och en trivsam miljö. Du trivs med att arbeta och leda i ett högt tempo, har ett strukturerat arbetssätt samt bra prioriteringsförmåga.

Ansök
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader och tjänsten beräknas tillträdas i september. Vi tillämpar en månadslön med tillgång i vår förmånsportal med generösa rabatter och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Vice Vd Christin Huber på telefon: 072-184 09 54 eller Hr-ansvarig Jessica Petrén på telefon: 070-571 46 51.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Vi har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit ett av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till era barn och elever.

Tidigare hette delar av vårt företag Albertina Catering. Nu, inför hösten, bytte vi namn till Canteen by Incontro på denna del av verksamheten. Detta för att markera att vi tar ytterligare steg i vår utveckling.

I koncernen finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer om dessa delar på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02