Annons
Annons

Restaurangbiträde

FRA Försvarets Radioanstalt

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu ett restaurangbiträde som vill stärka teamet i vår personalmatsal. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i ett glatt team där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA
Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag
Som restaurangbiträde hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. För att få alla delar av vår verksamhet att fungera optimalt behöver vi dig som gillar service, människor och kvalité.

Som restaurangbiträde arbetar du med vanligen förekommande arbetsuppgifter i FRAs personalmatsal, vilket bland annat innebär arbete i kall- och varmkök, disk och kassahantering. Arbetet innefattar storköksmatlagning samt enklare kontorsgöromål. Vår restaurang och enhet har ett omfattande leveransansvar då vår personalmatsal är mycket populär på myndigheten. Vi har även en nära samverkan med FRA:s interna beställarorganisation gällande catering och servering av måltider.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är framförallt i form av:
• Uppackning av ankommande varor
• Underhålla servering och salladsbuffé
• Enklare bakning
• Kioskförsäljning och kassahantering

Du kan
Vi söker dig som har:
• Minst tvåårig gymnasial utbildning med inriktning mot kök, restaurang eller, alternativt har motsvarade erfarenhet erhållen genom arbetslivserfarenhet
• Minst 3 års erfarenhet av kök/kallskänk och/eller personalrestaurang
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Office-paketet
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:
• Kallskänksutbildning, storköksutbildning eller liknande
• Erfarenhet från cateringverksamhet, HACCP/livsmedelshygien och/eller servering

Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs väldigt bra i en serviceroll där du på eget initiativ hjälper andra och ser vad som behöver göras. Du har ett genuint intresse för att tillmötesgå kunderna på bästa sätt med känsla för kvalitet. Du har förmågan att strukturera ditt arbete men kan även snabbt ställa om vid behov och anpassa dig efter nya förutsättningar. Med en förståelse för verksamhetens strategier och prioriteringar arbetar du effektivt för att nå verksamhetens såväl som dina egna mål. Du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt tillvägagångssätt och förstår vikten av att hjälpas åt och be om hjälp för att du och teamet skall lyckas är en självklarhet

Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig för förändrade omständigheter och kan bibehålla din servicenivå även under mer pressade situationer. Vi söker dig som tar initiativ, kan se till helheten och har en problemlösande inställning till ditt arbete. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, hög energi och engagemang i arbetsgruppen.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 43 33. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-07-02.
Referensnummer 3728/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02