Annons
Annons

Restaurangchef

HAK på Scandic Europa

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vi är Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare. Vägen för din karriär inom Scandic bestämmer du själv. Du kanske vill byta inriktning eller flytta till ett annat land. Har du rätt inställning och delar våra värderingar är möjligheterna inom Scandic i det närmaste obegränsade. Det är du och din insats varje dag som är biljetten till din framtid!

Nu söker vi en restaurangchef till restaurang HAK på Scandic Europa. Vår restaurang är ett gränslöst vardagsrum för möten mellan här och fjärran samt när som helst: över lunchen, på vägen från arbete till vardag och efter övertiden. Fun dining, live music and fine arts. Här händer det alltid någonting. Den kreativa miljön sätter stämning för långa köer på lunchen och välbesökta helger.

Är du HAKS nya restaurangchef?

Då är du först och främst en positiv, driven och engagerad lagspelare! Du har ett mycket stort intresse för såväl service, mat och dryck. Du är initiativrik och förändringslysten. Vårt arbetstempo är högt därför måste du kunna prioritera och se lösningar i samma tempo, det krävs helt enkelt att du trivs i de situationerna. Att vara trendmedveten, kreativ och modig ser vi som mycket viktigt i rollen som restaurangchef. Självklart älskar du även mötet med gästerna på HAK precis lika mycket som vi gör.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, lyhörd och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster!

Som restaurangchef kommer du att ha det övergripande ansvar för hotellets restaurangverksamhet. Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda – inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att leverera service i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vad har du med dig?

  • Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
  • Goda mat- och dryckeskunskaper
  • Ledarerfarenhet
  • Analytisk förmåga
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Kunskaper om Micros
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

 Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar

Information om tjänsten

Tjänsten är på heltid och är förlagd på såväl dag, kväll och helg. Tillträde är omgående.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Linda Fahlman på Linda.Fahlman@scandichotels.com

Urval och intervjuer sker löpande, därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02