Annons
Annons

Restaurangchef

Scandic Norrköping city

Restaurangchef- som erbjuder våra gäster fantastiska matupplevelser.

1 maj 2019 slår vi upp portarna till vår restaurang på nya Scandic Norrköping city, vi vill hitta dig med ett genuint intresse för att skapa härliga upplevelser i vår restaurang och bar för våra gäster. Du kommer att jobba med ett unikt mat och dryckeskoncept som kommer att vara attraktivt för våra hotellgäster och för Norrköpingsmarknaden. Vi skall tillsammans skapa en ny restaurangupplevelse för Norrköping och vara den givna mötesplatsen att träffas på.

I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta drycker och maträtter, gärna efter säsong. Vi välkomnar alltid våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi skapar den personliga upplevelsen och minnesvärda möten. För våra gäster och oss själva.

Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare. Ditt ansvar omfattar både administrativa och operativa delar och du kommer även att vara en del i den dagliga driften.

Dina arbetsuppgifter som restaurangchef innebär att:
Ha det övergripande ansvaret för hotellets restaurang och barverksamhet
Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål samt följa upp dessa
Handleda och motivera dina medarbetare
Ingå i hotellets ledningsgrupp
Arbeta med schemaplanering och andra administrativa delar
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02