Annons

Restaurangchef

Djursholm Country Club

Djursholm Country Club är en medlemsklubb i Djursholm för hela familjen. Vi skapar minnen och upplevelser för våra medlemmar och kommande generationer. Vi vill skapa en plats där våra medlemmar kan få inspiration och energi. Djursholm Country Club är en plats där du kan avnjuta god mat och god dryck med familjen eller vännerna, komma med barnen på olika aktiviteter och själv deltaga i olika sociala och sportsliga aktiviteter. Arbeta i en vacker och inspirerande miljö eller bara njuta och koppla av.

F&B verksamheten på Djursholm Country Club bistår våra medlemmar med frukost, lunch och middag. En stor del av verksamheten består av att leverera olika slags event såsom födelsedagsfester, barnkalas, julbord, begravningar, bröllop osv. Vi har även en del konferenser som F&B jobbar tillsammans med konferensavdelningen för att leverera.

Vi söker en Restaurangchef som brinner för service, mat och dryck och att bygga, inspirera och utveckla ditt team. Som ledare är du närvarande, informativ, tydlig i din kommunikation och ansvarskännande. Vi önskar att du är noggrann och effektiv men framförallt att du har en genuin känsla för service till människor, både internt och externt. Vi lägger mycket kärlek i vårt arbete och tycker om att ha roligt.

I rollen som Restaurangchef ansvarar du för all restaurangpersonal, den dagliga driften, planering, inköp, försäljning och kvalitet. Vi söker dig som har ett högt eget driv, brinner för utveckling- och förbättringsarbete och förstår vikten av planering. Du arbetar aktivt med att följa uppsatta mål och budget samt strategiskt arbete för verksamhetens och avdelningens utveckling och effektivisering. Du har helst tidigare erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- och konferensverksamhet, men viktigast är att du tycker om att göra allt – från planeringsarbete till att hoppa in i servisen, disken, städ osv – vi är ett litet team som gör allt tillsammans.

Du kommunicerar med lätthet i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att vårt team ska avspegla den miljö vi skapar för våra medlemmar.

Meriterande

• Stor kunskap av HRF:s kollektivavtal
• STAD-utbildning
• Kunskap i Caspeco och Trivec
• Sommelierutbildning

Anställningsform:
Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning, arbete på kväller och helger förekommer frekvent.
Lön efter erfarenhet och överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02