Annons
Annons

Restaurangchef

Pinchos

Nordrest tar succékonceptet Pinchos till Stureplan!
Pinchos har varit en succé sedan start. Vid årsskiftet kommer man passera 50 restauranger i Sverige och Norge. Nordrest har fått äran att driva Sveriges flaggskepp, Pinchos största restaurang med planerat 330 sittplatser. Den nya restaurangen kommer öppna i februari och erbjuda prisvärda smårätter, gjorda på riktigt schyssta råvaror i en miljö med extravagant dekor och härlig stämning. Menyn finns i en smart app och beställningarna görs direkt i mobilen för att du som gäst ska kunna botanisera bland mat och dryck i din egen takt.

Vi söker en stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga ett flaggskepp från grunden! Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften. Du kommer få möjligheter att bygga ditt eget team och skapa en stadig grund för dem att stå på. Därför är det viktigt att du gillar att lära upp och leda andra genom att vara coachande, inspirerande, drivande och resultatorienterad. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs.

Erfarenhet från restauranger med stor kapacitet är meriterande och vi ser helst att du har varit med under restaurangöppningar tidigare. Vi förväntar oss att du ska ta din roll och ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull och respektfull mot din omgivning. I gengäld erbjuder vi dig en rolig, ambitiös arbetsplats och en koncern att utvecklas i och tillsammans med.

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter. Tillträde till tjänsten är ca 1-2 månader innan öppning och första tiden kommer fokus ligga på introduktion och rekrytering av medarbetare. Du kommer även få arbeta på en annan Pinchos-restaurang för att lära dig konceptet.

Vi vill att du:
Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas på Pinchos. Vi vill ge alla en riktigt, god, trevlig och rolig restaurangupplevelse.

Vi söker dig som:
* vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet
* har goda datorkunskaper
* har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.
* har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare och gärna från konceptstyrda restauranger.
* tidigare har arbetat med ledarskap, exempelvis som chef eller arbetsledare
* arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar

I arbetet ingår:
· Personalansvar – rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning
· Daglig administration för att följa och nå gemensamt uppnådda mål gällande ekonomi och försäljning.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse
Heltid, arbetstiderna är varierande
Efter överenskommelse (Nordrest är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal)

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@nordrest.se

www.nordrest.se
www.pinchos.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02