Annons

Restaurangchef

Furusund värdshus

Driftig restaurangchef sökes!

Gillar du att leda, inspirera och har ett högt servicetänk? Har du tidigare erfarenhet som restaurangchef / hovmästare? Älskar du skärgården? – Då är detta en tjänst för dig!

Vi söker en driven och erfaren restaurangchef till Furusund värdshus. Vår restaurang har ca 70 sittplatser inomhus och ytterligare ca 70 utomhus. Tempot är ofta högt och under en arbetsdag visar stegräknaren lätt på 20.000 steg!

Vår ambitionsnivå är hög och vi letar efter dig som brinner för service, mat & dryck och som gillar att leda och inspirera ditt team. Hos oss får du ett varierande arbete under året med både festvåning, konferens och a´ la carteservering. Du jobbar mestadels i service men även administrativt arbete ingår såsom schemaläggning, kalkylering och inköp. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet på liknande position.

Tillträde mars/april. Heltid, varierande dagtid, kvällar och helg. Vi kan hjälpa till med boende i kollektiv, egen havsstuga eller hus.

Medlemmar i Visita. Öppet året runt.

För mer information om oss och vår verksamhet, gå in på: www.furusundvardshus.se

Skicka din ansökan till: info@furusundvardshus.se

Vi ser fram emot att höra från dig! / Malin och David

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02