Annons

Restaurangchef

Hotel Diplomat

Vi söker dig som vill ta ansvaret för vår restaurangverksamhet. Det innebär allt från frukost, brunch, lunch, afternoon tea och middag i restaurangen samt även för baren, roomservice, konferens, servering i våra övriga utrymmen såsom cocktailbaren och loungen.

Som restaurangchef jobbar du proaktivt med ledarskap, service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer aktivt att medverka på servicescenen. Du har personalansvar för verksamheten. Som restaurangchef kommer du att rapportera till VD.

Som person är du drivande, resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du är mål- och resultatinriktad, prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare, initiativtagande, genuint intresserad av människor och service, sätter stolthet i att leverera äkta service. Du har ett starkt kommersiellt driv, har nått framgångar med att leda medarbetare, har god administrativ förmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du sporras av ett högt tempo och höga krav. Du har inga problem att arbeta oregelbundna tider och du trivs allra bäst med att arbeta på golvet med ditt team där allting händer.

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har minst fyra års erfarenhet av ledande befattningar från hotell och restaurang. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare med start till sommaren 2021.

Ansökan skickas senast 15 april 2021 till apply@diplomathotel.com.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Hotel Diplomat
Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm, med fantastisk utsikt över nybroviken. Hotellet ägs och drivs av fjärde generationen Malmström Hotel Diplomat med sin klassiska art nouveau-stil står för något tidlöst, samtidigt som modern skandinavisk design och konst sätter sin prägel i den vackra byggnaden. Mixen av varsamt bevarade ursprungsdetaljer i kombination med en tidlös stilren inredning genomsyrar alla 130 rum och sviter. Hotellet är känt för sin service och har under åren mottagit många utmärkelser för sin kvalitet och kundservice.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02