Annons

Restaurangchef

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.

Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att bo och verka i vacker fjällmiljö? Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud – det är vår styrka. Din styrka är att förmedla vår känsla till våra gäster!

Vi har en stor underbar vinterträdgård där det under trädkronorna ligger bar, restaurang och anslutning till vårt poolområde. Mittemot hotellet, med ski in och ski out möjlighet, ligger backar och spår. Vårt Sport och Eventhus erbjuder skiduthyrning skidskola och café. Ett Fjällviste med exklusiv bastu och brasrum samt Samevistet, våffelstuga på fjället ingår också i vår anläggning. Hotellet har 53 rum och håller öppet 10 månader om året.

Vi söker dig som på permanent basis vill driva anläggningens restaurangverksamheter.

Ditt uppdrag
Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en restaurangchef som leder och utvecklar restaurangverksamhet in i framtiden. Hotellet har en blandning av privat och företagsbesökare i sin dagliga verksamhet samt mindre och större tillfälliga arrangemang så som bröllop och mässor.

Rollen är en viktig del av verksamheten och dina arbetsuppgifter är bland annat att:
• se till att verksamheterna i de olika restaurangerna fungerar väl
• ansvara för att kunderna får en fantastisk upplevelse
• ha ansvar över budget och resultat för restaurangverksamheten
• ha personalansvar över teamet som idag består av 10 – 15 personer
• rekrytera, utbilda och utveckla personalteamet
• ingå i ledningsgruppen och rapportera till platschefen

Arbetet är fördelat på de olika restaurangverksamheterna; vinterträdgården, kopparsalen, café ski in-ski-out, samevistet, fettjan, eventcentret och kalles källare.

Din profil
För att passa till tjänsten har du minst 2 års erfarenhet av arbetsledande roller i restaurangverksamheter i kombination med evenemang och konferenser.

Trivs du med att vara operativ och coacha ditt personalteam dagligen kommer du att känna dig hemma på Storhogna. Du är prestigelös, mycket serviceinriktad och en duktig organisatör som gillar att arbeta strukturerat. Verksamhetens ledord är: omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden.

Du samarbetar tätt med de andra avdelningscheferna på anläggningen för att kundens upplevelse ska bli något utöver det vanliga. Dina idéer för att på sikt skapa nya spännande restaurang – och eventupplevelser för gästerna kommer att vara betydelsefulla.

Har du erfarenhet av att arbeta i en säsongsbetonad verksamhet och då gärna i fjällmiljö, är det mycket meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande arbetsplats där det finns en vilja att utveckla restaurangverksamheterna när tiden är rätt. Restaurangerna är en viktig del av anläggningen och tillsammans med hela ledningsgruppen byggs Destinationen Storhogna Högfjällshotell & Spa.

Vi är en trygg arbetsgivare som självklart har kollektivavtal. Att varje dag få jobba och ha närhet till ett av Sveriges finaste längdspår och skidbackar får du som en bonus.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Pointpeople, Jenny Bohm: jenny@pointpeople.se eller 070-530 80 13.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02