Restaurangchef
Skansens Restauranger
Tycker du om att vara spindeln i nätet och brinner för att leverera gästupplevelser i världsklass kring fest, event och konferens? Då ser vi fram emot att träffa dig!
Skansens Restauranger ingår i Burgsvik Kulturrestauranger, ett familjeföretag där vi arbetar utifrån en kultur med hög tro på varje individ och med stort förtroende för alla våra medarbetare. Inom Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Skansens Restauranger, även Dramatenrestaurangerna, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
Vi söker nu en resultatinriktad och flexibel Restaurangchef med god projektledningserfarenhet av event, stora som små. Restaurangchef ingår i Eventgruppen, utvald för allt från stora festivaler och mässor till banketter och bröllop, samt i Ledningsgrupp och är med ansvaret för Sollidens matsal och festvåningsverksamheten en nyckelperson i vår verksamhet.
Som Restaurangchef är uppdraget att i enlighet med budget leda och driva event-och festvåningsdelen på Skansens Restauranger. Eftersom verksamheten ligger på Skansen är det, utöver det primära uppdraget, även viktigt att se värdet av denna helhet och förstärka känslan av kvalitet och tradition. Restaurangchef arbetar nära Bokning och Försäljning, att arbeta för och vara del i att hitta nya vägar för att utveckla försäljningen på Skansens Restauranger är givetvis en fördel.
Du kommer att vara den som:
• Har övergripande ansvar för personalkostnader för affärsområdet. Du planerar och bemannar effektivt och noggrant utifrån budgeterad försäljningsvolym.
• Leder och planerar arbetet för personal för att kunna leverera den bästa av gästupplevelser.
• Har kunskap om personalpolicys, arbetslagar, avtal samt säkerhetsrutiner och ser till att dessa efterlevs.
• Är uppdaterad och stödjer omfattande aktiviteter på Skansen och planerar och bemannar för kommande event.
• Engagerar och entusiasmerar en professionell organisation och skapar driv, engagemang och lojalitet hos medarbetarna.
• Är central i den dagliga driften.
• Ansvarar för att form och uttryck i matsal följer given mall.
Vi är ett litet kärnteam som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ena dagen arbetar vi med ett event med flera tusen gäster och nästa serverar vi en konferenslunch för en mindre arbetsgrupp. För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper inom mat och dryck, passion för service, både i det lilla och i det stora.
Arbetstider varierar och gäller såväl dag-som kvällstid samt helger och högtider.
Tillträde sker i augusti 2021, intervjuer sker löpande.
Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på www.skansensrestauranger.se
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till josephine@skansensrestauranger.se
Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook