Annons
Annons

Restaurangchef

Nova Park Conference

Nova Park Conference och Steningevik Konferens är båda fyrstjärniga hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. Steningevik har 61 hotellrum samt plats för upp till 100 personer i vår största lokal.Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är certifierade till högsta nivån inom Safe Hotels och är även certifierade hos Svanen och Klimatpositiv.

På Nova Park och Steningevik brinner vi för möten mellan människor. Våra ledord är omtanke, professionalism och värme. Vi levererar en service utöver det vanliga som våra gäster känner direkt när de kommer in i entrén. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både professionellt och personligt.

Vi söker nu en Restaurangchef som brinner för högklassig service och vill ge våra besökare den ultimata matupplevelsen!Arbetsuppgifter
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår ”scen”, d v s den service och upplevelse våra gäster har. Du har personal- och verksamhetsansvar för restaurangens medarbetare, sex fasta och 20-talet timanställda. Med ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare genom goda exempel och gott föredöme. Din roll är operativ, administrativ och strategisk.Strategiskt arbetar du genom din roll i hotellets ledningsgrupp, som tillsammans arbetar fram verksamhetsutveckling inom de olika avdelningarna. Bland dina administrativa uppgifter finns bl a schemaläggning, årliga medarbetarsamtal, utveckla väl fungerande rutiner och arbetssätt samt att vara kittet mellan restaurang och övrig verksamhet. Utöver det nära samarbetet med köket arbetar du också nära såväl konferens som säljavdelning för att skapa goda helhetslösningar åt våra gäster. Operativt är du en viktig del av servicen i matsalen. Det finns inget viktigare än att våra besökare blir väl mottagna och serverade – här är du en viktig inspiration för dina medarbetare. Som restaurangchef rapporterar du direkt till vår VD.Vem söker vi?
Du har flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch. Du har minst ett par års erfarenhet av chefsrollen.Restaurang- eller sommelierutbildning är en merit men inget krav.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad. Du lägger stor vikt vid hög kundservice och kvalitet. Du är strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med förbättring och utveckling. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare.

Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetsplatsen är placerad på Nova Park i Knivsta.

Din ansökan vill vi ha senast den 17 december 2017.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!Krav
Flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch.
Minst två års erfarenhet från chefsrollen.

Meriterande
Restaurang- eller sommelierutbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Arbetsgivare
Nova Park

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på ”Sök detta jobb”-knappen!

Läs mer om vår verksamhet på www.novapark.se och www.steningevik.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02